Sortida Coll Monner (GEF)

El passat dia 5 de març els més petits del Centre, els nens i nenes del GEF, vam fer una sortida molt especial, amb una parada per esmorzar a l’Ermita de Sant Jaume, fins a Coll Monner.

I perquè va ser tant especial si alguns ja hi havíem estat més vegades? Doncs perquè, aquest cop, la porta de la casa era oberta per nosaltres. I el què és millor encara, tots els animals que hi viuen ens estaven esperant!

La Lorena i en Joan ens van fer una visita guiada per tota la granja. Vam poder veure quins animals hi viuen i ens van poder respondre totes les nostres preguntes. I us assegurem que no en teníem poques! Vam poder veure i tocar gallines, tortugues, ovelles, cabres… i fins i tot un senglar (l’Hoziquitos), tot i que a ell ningú es va atrevir a acariciar-lo.

Però l’estrella de la visita va ser, sens dubte, la Lola. I és que aquesta burreta ens va robar el cor a tots, petits i grans. Va esperar amb paciència que tots els nens la toquéssim i pentinessim. I alguns pares també, perquè ens en moríem de ganes. I després, tot i ser velleta, va deixar pujar tots els nens al seu damunt (almenys als que s’hi van atrevir).

Acabada la vista vam poder fer carn a la brasa al Refugi, per dinar tots junts i agafar forces pel camí de tornada. Vam jugar una estona, gaudint de les possibilitats que la natura ens ofereix i, un cop tot va estar net i recollit (molt important!) vam tornar cap a casa per poder fer truites boníssimes amb els ous que les gallines de Coll Monner ens van regalar.

Un dia rodó!