Sortida a la Mola

Aquest any el grup del GEF hem decidit celebrar un dia de Sant Joan ben especial. I què millor que anar a veure el nostre poble des d’un altre punt de vista? I prop d’aquí la millor de les vistes la tenim a la nostra estimada Mola. Així que cap allà que vam anar.

Com que feia tanta calor, i era massa arriscat pujar-hi de dia, vam esperar al vespre per fer-ho. I vam decidir la mar de bé, ja que, si de dia el paisatge és bonic, amb la posta de sol ja és fantàstic!

Un cop a dalt, vam sopar tots junts per agafar forces per la tornada i vam fer moltes i moltes fotografies de la nit del Vallès des de tots els angles possibles. Una meravella digna de veure!

Però hi havia una sorpresa per als nostres petits. I és que alguns dels membres habituals del grup no havien pogut venir i, per demostrar-nos que pensaven en nosaltres, ens van fer senyals lluminoses des de les Marines. I què bé que es veien! I les nostres des de baix es veien igual de bé.

Una nit fantàstica plena de la màgia de Sant Joan.