GR5 Sant Celoni – Montseny

22 km, 11 caminaires i tot un dia esplèndid  pel davant.

Entusiasmats i amb ganes de recuperar el GR aparcat, sortim al matí des de Sant Celoni,després d’un bon cafè per despitar la son i agafar energia.

Sortim amb alguns tracks i l’ajut de dos GPS i,  irrisòriament, iniciem el camí amb alguna equivocació i molta confiança en trobar la ruta correcta. Ningú s’ha esverat per no trobar el camí . Tothom opina i amb la lògica imperant, tot mirant el Turó de l’Home, ens orientem fins a trobar les sagetes del GR .

La resta de la sortida ha anat molt bé. Pujades pronunciades, paisatge típic del Montseny amb castanyers, fullaraca seca al terra, poca aigua a les fonts, poca gent i, sobretot, un regal de dia solejat que hem pogut gaudir en bona companyia fins arribar al Montseny.

Avui, un grup de persones del CEL, amb les seves diferències i característiques personals, han col·laborat per construir un dia entretingut i fantàstic. Un dia més amb estones de tot i on els caminants ens impregnem de l’esperit distès i conciliador que  forma part del tarannà del grup.

Avui, com sempre, el grup ha sabut  compartir riures i ganes de passar un bon dia. Caminar amb vosaltres és una delícia. Gràcies a tots i totes.

Ens espera la propera etapa del GR5.

 

Tere Abellan.

 

Vídeo del nostre soci Valentí Solà:

 

Us deixem un tast del recorregut d’aquest diumenge des de Sant Celoni al Montseny, a vista d’ocell.  https://www.relive.cc/view/rt8587551208#