Nit de Vèrtic 2018

 El passat 10 de gener la comissió de la Nit de Vèrtic va triar una causa solidària entre les tres propostes finalistes que eren:

-la malaltia de Crohn
-Fundazioa Baltistan
-Save the Children

Després d’un intens debat entre tots els membres de la comissió, vam escollir Fundazioa Baltistan, dedicada a ajudar a les persones de la Vall d’Hushé (Pakistan) amb diferents projectes per ajudar al seu desenvolupament socioeconòmic.

Concretament ens fixarem amb l’escolarització de les nenes que des de molt joves són obligades a treballar o són esposades. Amb la nostra ajuda volem aconseguir els diners necessaris per ajudar a les famílies perquè no tinguin la necessitat d’utilitzar-les per la seva subsistència. Pagant els seus estudis i formant mestres per garantir la seva educació.


Agraïm totes les propostes presentades, que van ser moltes i us animem a col·laborar en el projecte solidari Nit de Vèrtic- acció solidària 2018.


https://www.baltistan.eus/

 

—————————————————————————————————————————

 

 

La comissió organitzadora de Nit de Vèrtic hem començat a treballar en la 3a edició que serà el proper…

30 de juny del 2018

Com a novetat, veient el gran interès que desperta la causa solidària, aquest any volem que la gent ens faci arribar les seves propostes via correu electrònic a nitdevertic@gmail.com abans del 20 de desembre.

 

Entre totes les propostes rebudes escollirem la causa solidària d’aquesta edició.

Esperem les vostres propostes, animeu-vos a participar!