Sortida a l’ALDEA (GEF)

CAP DE SETMANA A L’ALDEA

Els dies 20, 21 i 22 de Juliol, el GEF del CEL vam realitzar la nostra ja tradicional sortida de cap de setmana d’estiu. Aquest any, el lloc escollit ha
estat l’Aldea, municipi de la comarca del Baix Ebre. El primer dia, l’arribada va ser esglaonada, però a l’hora de sopar, ja érem 30 persones a la casa rural (Mas de Genís). I com vam gaudir del bon temps i de l’enorme jardí! El dissabte, després que arribés tothom (faltaven 8 persones) vam iniciar les visites que teníem previstes: Platja del Trabucador i Punta de la Banya. Tot i que no vam poder veure els flamencs, vam gaudir d’una tarda de platja la mar d’entretinguda i tranquil·la. En acabar, vam sopar tots junts al mirador de la platja per gaudir de la posta de Sol. El diumenge al matí, com és gairebé obligat, vam agafar el vaixell per anar a visitar la desembocadura de l’Ebre. En baixar, i després de comprar records per a tots, vam gaudir d’una paella espectacular (gràcies Montse!) i vam aprofitar les darreres hores de l’estada per jugar i descansar. I el millor de tot: ens van deixar les claus d’una altra casa, prop de la nostra (Masia Botargo), per tal que els nostres nens poguessin gaudir de la piscina a qualsevol hora del dia (o de la nit).

Un cap de setmana rodó!