NO A LA GUERRA A UCRAÏNA!

Ens toca tornar dir “No a la guerra”. Voldriem mostrar la nostra solidaritat amb la ciutadania d’Ucraïna i amb les víctimes d’aquesta i de totes les guerres actives arreu del món. El nostre suport també és per a totes les persones valentes que es manifesten als carrers de Moscou i a altres ciutats de Rússia per protestar contra les accions del seu govern, malgrat la repressió a la que es veuen submeses. Ja són milers de persones detingudes en pocs dies.

Però més enllà de les mostres de solidaritat i les declaracions de condemna, cal passar a l’acció per aturar la violència. necessitem que els nostres governs actuïn per aturar l’escalada bel·licista abans de caure en una guerra de proporcions devastadores.

Junta del CEL

(fragments extrets del manifest de l’Associació d’actors i directors professionals de Catalunya)