des.
17
dg.
Gra de Fajol
des. 17 tot el dia

Ens trobarem a les 6:00h a la FONT DE L’AIXETA amb COTXES!!

Ascenció al Gra de Fajol.

Deixarem als cotxes al Pla de la Molina (1.588m), situat a la carretera que puja a les pistes d’esquí de Vallter. Allà agafarem un sender que ens portarà al Coll de la Coma de l’Orri (2.500m) . Una pujada exigent, amb poc més de 1.000m de desnivell en tan sols tres quilòmetres. Arribats al Coll de Coma de l’Orri, ens quedarà fer un últim esforç per coronar el cim del Gra de Fajol (2.714m). Farem el descens pel Coll de la Marrana, passarem pel Refugi d’Ulldeter i agafarem el GR11 fins el Pla de la Molina.

des.
31
dg.
11a SANT SILVESTRE LLORENÇANA. 6aPUJADA AL CASTELL DE PERA
des. 31 @ 10:00 am – 1:00 pm

APUNTA’T A LA ÚLTIMA CURSA DE L’ANY!!

Enguany sortirem i arribarem al Marquet de les Roques, concretament al pàrquing habilitat per cotxes!

Comptarem amb dues categories:

  • petits: fins a 13 anys

  • adults: a partir de 14 en endavant.

 

US PODEU INSCRIURE A TRAVÉS DE RUNEDIA!!!

gen.
13
ds.
PIC DEL COMAPEDROSA
gen. 13 – gen. 14 tot el dia

El pic Alt de Comapedrosa és un cim dels Pirineus situat al nord-oest del principat d’Andorra, a la parròquia de la Massana. Amb 2.942 metres d’altitud, és la muntanya més elevada d’Andorra.

Sortirem de bon matí de Sant Llorenç per dirigir-nos a Arinsal des d’on sortirem a peu. Farem nit al Refugi Lliure del Comapedrosa i l’endemà, de bon matí, atacarem el cim i farem tota la baixada fins tornar a Arinsal.

 

gen.
20
ds.
ENTREGA DE PREMIS 3a Copa Llorençana
gen. 20 @ 8:00 pm – 9:30 pm

Lloc: Casa de Cultura

Hora: 20;00h

Després d’un any ple de curses i caminades, es durà a terme l’entrega oficial dels diplomes i premis als participants i guanyadors tant masculí com femení de la 3a Copa Llorençana.

gen.
21
dg.
XOCOLATADA A SANT SEBASTIÀ
gen. 21 @ 8:30 am – 2:00 pm

Es durà a terme la tradicional sortida a Sant Sebastià de Montmajor. Tots aquells que vulguin anar i tornar a peu des de Sant Llorenç es trobaran a la plaça a les 9:00h del matí. Aquelles famílies que vulguin acostar-se en cotxe i caminar menys distància es trobaran a la font de l’aixeta a les 9:00h i els trailrunners es trobaran a les 9:30h a plaça.

febr.
4
dg.
ESQUIADA
febr. 4 tot el dia

Esquiada anual que organitza el CEL. Us anunciem que aquest any anirem a les pistes de la Molina – Masella.