XINO-XANO 8’5 Km

El passat diumenge dia 9 d’abril va ser un dia especial. I és que vam poder gaudir, per segon any consecutiu, de la caminada Xino-Xano amb els nostres petits.

El bon temps en va acompanyar durant tot el matí i, com sempre, el recorregut va ser fantàstic. Vam gaudir d’un gran ambient de passeig i rialles durant tot el camí fins a les Basses del Llogari, on ens esperaven els voluntaris amb un entrepà boníssim i un gran somriure.

Però llavors va començar el millor de tot: la tornada. I és que aquesta va començar amb una remullada de peus al riu (en alguns casos accidental). En pocs minuts ens va tocar treure la càmera de fotos, ja que era impossible resistir-se a immortalitzar les vistes que teníem davant nostre (i darrere!).

I, per acabar-ho de rematar, la Pepi Pablo ens va amenitzar el camí amb tallers i històries sobre la zona per la que anàvem caminant.
Com podeu imaginar, els nens van acabar entusiasmats i van quedar amb ganes de tornar-hi l’any vinent. Així que, d’aquí uns mesets… tornarem a ser a punt per la sortida sota de l’arc!