XINOXANO 2017

Un any més hem fet la XINOXANO, una caminada que vol ser popular per tots aquells que volen compartir un dia de gaudi a la muntanya amb altra gent.
Diumenge va ser una edició on el temps ens va acompanyar, potser aquells que van acabar més tard un xic massa de sol. Però la primavera és així. Una jornada sense incidents i bon ambient de principi a fi.

La comissió organitzadora del Centre Excursionista Llorençà ús volem agrair a tots els participants en les tres distàncies el bon ambient que vàreu crear animant la caminada. Tanmateix agrair als voluntaris i voluntàries que van ser als controls i a plaça per fer que tot funciones perfectament.

Recordar-vos que tots els participants que vàreu acabar la prova teniu 5 punts en la Copa Llorençana 2017.

Gràcies un any més per la vostra participació i ús esperem en la XINOXANO 2017.

Xinoxano 28Km

Xinoxano 15Km

Xinoxano 10Km