Cursa i caminada Nit de Vèrtic

 

El dia 10 de juny celebrem la segona edició de la Cursa Nit de Vèrtic. Aquest any amb nou circuit, amb corriols i una caminada com a novetats. Concert de Strombers, Katacraks i Deejays del Revés, amb animació de Gegants de Sant Llorenç Savall i Bruixes del Nord de Sabadell.

Tot plegat amb una finalitat solidària en favor dels refugiats, farem una donació del 100% dels beneficis a Proactiva Open Arms, una organització no governamental i sense ànim de lucre la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. És per això que aquest any et demanem la teva participació en la caminada, la cursa o en els concerts que farem aquest dia.

  • Caminada de 14 km, sortida a les 20,00 de la Casa de Cultura. Sortida amenitzada per Gegants de Sant Llorenç Savall.
  • Cursa de 14 km, sortida a les 22,00 de la Casa de Cultura. Sortida amenitzada per Bruixes del Nord de Sabadell.
  • Concerts de Katacraks, Strombers i Deejays del Revés a partir de les 23,00 a la Casa de Cultura.
  • Servei de Bar amb entrepans calents i freds.
  • Sorteig d’una magnífica panera cedida per Vèrtic.

Link inscripcions :  https://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/201720189/

Reglament: Reglament Cursa i caminada Nit de Vèrtic

Donacions: ES56 2100 1111 3302 0008 1477

Us hi esperem!!!