Nit de Vèrtic 2017. Agraïments ,resultats i fotografies.

Nit de Vèrtic vol agrair la vostra participació el dissabte dia 10 de juny al nostre esdeveniment, a la caminada, la cursa, els concerts de KatacracksStrombers i Deejays del Revés, amenitzant tota la festa amb Gegants de Sant Llorenç Savall i Bruixes del Nord de Sabadell. En un ambient immillorable vam celebrar aquest esdeveniment encaminat a ajudar a Proactiva Open Arms que es dedica al rescat de persones que fugen de la fam i la guerra travessant el mar Mediterrani.

Uns 320 participants en la caminada i la cursa, van doblar el nombre de la passada edició, això fa que siguem optimistes perquè la següent arribem al nombre que teníem previst. Laura Casanovas en primer lloc, seguida de Meritxell Sabaté i Cristina Juni, completaven el podi de dones, en homes Marc Gallego seguit de Lluís Garcia i rafa Garcia, pujaven tots ells al podi de guanyadors de la Cursa.Als concerts també es va doblar el públic, l’experiència de l’any passat amb els Katacraks feia una aposta segura per començar els concerts, seguits de la banda coneguda per tothom, Strombers no va defraudar gens, i els Deejays del Revés que van venir amb tot el grup va tancar una gran festa sense cap mena d’incidents i molt bon ambient. Hi han posat el llistó molt alt per l’any vinent, però a nosaltres ens agraden els reptes difícils.

El més important, motiu pel qual es fa aquesta festa, era la recaptació de donatius per Proactiva Open Arms, i aquí tampoc va defraudar el públic, es va superar la quantitat recollida l’any passat, arribant a la xifra de 2602 € (encara pot pujar una mica). Part de la Inscripció, un sorteig d’un pernil el dia de la fira de Sant Ponç, el sorteig de la panera de Vèrtic i les donacions personals vostres, fan que ens sentim orgullosos de la feina feta. Sabem que es necessiten molts més diners per aquesta gent, però serà el nostre granet de sorra.

Gràcies a tots els participants i públic, i gràcies sobretot als voluntaris sense els quals això seria impossible. També agrair a Gegants de Sant Llorenç Savall i Bruixes del Nord per la participació desinteressada, així com a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall, i a tots els propietaris i associacions de propietaris per deixar-nos passar per les seves finques.

L’any que ve més.

Fotografies: https://goo.gl/photos/qUNXoNYrLEM7TiAf7

Classificacions: Classificacions Nit de Vèrtic 2017