11a Sant Silvestre Llorençana. 6a Pujada al Castell de Pera

sdr

No podiem acabar l’any sense córrer la clàssica i ja tradicional Sant Silvestre Llorençana!!

Enguany, prop de 130 participants entre grans i petits, han vingut a córrer la darrera cursa del 2017: la Sant Silvestre. Aquest any amb alguns canvis. Ens hem trobat a les 10:00 det matí al pàrquing del Marquet de les Roques (Vall d’Horta) per donar el tret de sortida a la cursa infantil que al llarg de 3Km, joves infants amants de l’esport i la muntanya, han corregut des del Marquet de les Roques fins a la Muntada seguint el curs del torrent de la Vall d’horta.

A les 10:30, ja amb l’arribada de tots els participants de la cursa infantil, hem donat el tret de sortida als més de 120 corredors i corredores que han decidit venir a casa nostra a córrer la seva darrera cursa del 2017 tot pujant al Castell de Pera. Un total de 6Km.

Grups d’amics, pares amb els seus fills, famílies,… ha estat un matí d’allò ben agradable i entretingut. Tots ells han suat de valent els turrons, les neules, els canalons i els polvorons d’aquesta àpats nadalencs i han fet un bon forat per el sopar de fi d’any que tots han celebrat d’alguna manera o altra.

 Des de la junta del Centre Excursionista estem molt agraïts i contents per la confiança que ens heu fet tots i cadascú de vosaltres.

Esperem retrobar-vos aquest 2018 gaudint de la muntanya.

Salut i muntanya!

 

 

 

FOTOS –> https://photos.app.goo.gl/PQbnbAh7V2jnEwZE2

 

CLASSIFICACIONS 11a SANT SILVESTRE LLORENÇANA