GEF al Tibidabo

SORTIDA DEL GEF AL TIBIDABO

El passat dissabte 26 de maig el GEF vam realitzar la que s’està convertint en una sortida tradicional per a les nostres famílies: la del Tibidabo.
Vam començar ben d’hora i amb força nervis, ja que els peques no sabien a on anàvem i no els volíem tirar la sorpresa per terra. Amb els cotxes vam anar fins a Barcelona i allà, ja estàvem a punt per enfilar muntanya màgica amunt. Uns caminets preciosos i agradables per compartir caminades, xerrades i riures dels més petits. Un cop a dalt… ja van saber què tocava! I, com sempre, va ser un dia fantàstic, ple de màgia i emocions fortes per petits i grans (que ens ho passem millor que ells!): mascotes la mar de simpàtiques, atraccions, aigua, crits i, sobretot bona companyia.
I, també com cada any, agraïm al Parc d’Atraccions del Tibidabo la seva atenció i facilitats, tant en els dies previs de la sortida, com el mateix dia D.

Moltes gràcies a tots!! I l’any que ve: MÉS!