10a Sant Silvestre Llorençana – 5a Pujada al Castell de Pera

El passat 31 de desembre vam celebrar la Sant Silvestre Llorençana i ja en son 10, davant de La Muntada prop d’un centenar d’inscrits entre grans i petits disposats a fer una cursa per acomiadar el 2016 en un lloc entranyable com és el Castell de Pera a la Vall d’Horta.

1,5 km els més petits i 5,800 km la resta, a les quatre de la tarda per acabar l’any amb els companys i coneguts es dóna la sortida fent una volta d’escalfament per la part de baix, tornem a passar per La Muntada i enfilem la carena cap al Castell de Pera, allà un simpàtic control i baixem per la carena de Can Brossa i tornem a La Muntada on trobem l’arribada.

Sergi Espinós primer, Enric Galan segon i Ivan Castellanos tercer en homes i Gemma Cadafalch primera, Cristina Morcillo segona i Lali Bofill tercera, es van endur un pernil, un formatge i una llonganissa respectivament, d’obsequi una ampolla de cava etiquetada per l’ocasió per tots els corredors participants.

La taula amb els resultats de tots els corredors es poden consultar en aquesta fulla de càlcul o es poden visualitzar online en aquest enllaç.

Podeu veure les fotografies en aquest enllaç.

Un any més l’organització vol felicitar a tots els participants i recordar-vos que podeu participar en la 3a Copa Llorençana 2017.