Trailrunners Llorençans a la UTVA

dav
El passat cap de setmana 28 i 29 de Juliol va tenir lloc la Ultra de les Valls d’Àneu (UTVA) al municipi d’Esterri d’Àneu. Una representació, cada vegada més nombrosa, de sòcis i sòcies del CEL i alhora trailrunners llorençans van participar en les tres curses que es celebràven.
En Jordi Soler, guanyador masculí de la 3a copa llorençana, i en Narcís Montfort van participar a la modalitat ULTRA de 96,70Km i 7160m de Desnivell positiu. Una cursa exigent per la distància, el desnivell i el terreny que van començar a les 0:00h del dissabte a Esterri d’Àneu i van acabar la matinada del diumenge al mateix municipi. Un munt d’hores desperts resseguint el territori de les Valls d’Àneu.

En Manel Guede, n’Esteve Puig, en Jordi Siscart i n’Aina Siscart s’iniciaven en la categoria TRAIL, acompanyats per la Marga Santin que ja fa tres anys que és fidel a aquesta cursa i en especial a la distància que us presentem: la Trail Valls d’Àneu, de 54Km i 3.190m de desnivell positiu. Tots cinc van superar amb èxit els 54Km de cursa, sortint del Port de la Bonaigua a les 6:30 del matí de dissabte i creuant la línia de meta el mateix dissabte a mitja tarda al poble d’Esterri d’Àneu.
En Silvestre Rovira i en Pere Canadell van participar en la modalitat SkyRace Valls d’Àneu de 23Km (bé… en principi, ja que finalment va resultat ser de 28Km!) i 1730m de desnivell positiu. Una cursa “curta” (és un dir) però molt exigent pel nivell acumulat.
A tots vosaltres, moltes felicitats!
Esperem tornar-hi l’any que ve!