BESIBERRI SUD (3.017m)

dav

El passat 1 i 2 de juny, la secció d’Alta Muntanya del Club va pujar fins la Vall de Boí per coronar el Bessiberi Sud i el Comaloformo. Dins el cicle dels cims de 3000m catalans.

Van sortir havent dinat des de l’aparcament del Balneari de Caldes de Boí. Amb les motxilles ben carregades del material per pernoctar als Estanys de Gemena i el material hivernal per l’ascenció van enfilar-se amunt, amunt…

A mitja tarda van preparar el tarp, les esterilles i els sacs per dormir sota la llum de les estrelles i la (quasi) lluna plena. Bany de peus a l’estany, sopar i dormir aviat.

Diumenge de bon matí, després d’haver recollit i endreçat tot el material; el Valentí ens va oferir una bona tassa de te calent per entrar en calor.

Els grampons ens van fer faltar de seguida, ja que tota la vall fins al Coll d’Avellaners encara estava nevada (i ben gelada de bon matí). Arribats al Besiberri Sud i aprofitant que feia un dia ESPLÈNDID (sol, gens de vent i uns vistes espectaculars) vam fer un vermut (força matiner): cerveseta, fruits secs i alguna becaina inclosa.

La intenció era fer el Cim del Comaloformo, però degut a les condicions de neu inestable no hi vam fer cap. Així que… avall fins als Estanys!!! Recollida de material i tornada a Caldes de Boí.

Un cap de setmana fantàstic!!!

Un 3000 menys, tot i que hi haurem de tornar per fer el Comaloformo (i ho farem encantats!!!)

FOTOS –> https://photos.app.goo.gl/abTHn5Q8ZBSovtHG8