BESIBERRI NORD (3.009m)

Amb l’arribada de l’estiu, la secció d’Alta Muntanya del CEL decidim fer un dels cims més tècnics del pirineu Català, el Besiberri Nord.

Dissabte havent dinat vam deixar els cotxes a l’aparcament de la Presa de Cavallers. La Meteo no pintava massa bé. Plovia, però segons la meteo, teníem les esperances que cap a les 18h de la tarda minvaria la pluja.

Vam anar pujant… guanyant alçada. La pluja continuava caient… i la roba cada vegada estava més molla. Semblava que aquells núvols i aquelles boires no tenien ganes de marxar. Arribats a l’Estany de la Malevesina (2500m) vam plantar les tendes i fins i tot, alguns, van fer un bivac arrecerats sota les parets dels immensos blocs de pedra. Llavors, però… no només plovia sinó que bufava vent….

Fora la tenda tot era moll. Dins la tenda… també era tot moll!!

Diumenge a les 8h el cel estava tapat i el vent bufava fort… Què fem? Estem xops i el vent ens fa passar fred… el sol surt, però no n’hi ha prou per escalfar-nos. Decidim baixar fins la presa de Cavallers i entrar en calor.

El Besiberri Nord, continua estant allà. Ens veurem en un altre moment, tornarem!