12a Sant Silvestre Llorençana – 7a Pujada al Castell de Pera

SONY DSC

Aquest diumenge 30 de DESEMBRE, quasi el darrer dia de l’any, hem celebrat la 12 Sant Silvestre Llorençana – 7a pujada al Castell de Pera.

Prop de 140 corredors han participat en la darrera cursa de l’any. El matí era fred, les obagues de la Vall d’horta eren blanques de la gebrada, però a mesura que el sol il·luminava la vall i els corredors enfilaven les carenes de Castell de Pera entraven en calor.

Els més matiners han estat els més menuts. Ells i elles han corregut 3Km sortint del Marquet de les Roques, seguint el Torrent de la Vall d’Horta fins al pont de la Muntada, remuntant fins a Can Brossa per tornar altra vegada al Marquet de les Roques. Moltes felicitats a aquests cinc valents i valentes!

Finalment, a les 10:15 hem donat el tret de sortida a la Sant Silvestre (la d’adults) on corredors i corredores locals i vingudes de poblacions i comarques veïnes han despedit l’any 2018 corrent els últims 7Km per les fondalades de la Vall d’Horta, assolint el clàssic Castell de Pera. Un matí fred que s’ha anat escalfant gràcies a l’escalf de tots vosaltres i on el sol ens han ofert unes vistes espectaculars del Parc Natural.

Us deixem el podi de la 12a Sant Silvestre d’adults

1r masculí – Lluís Garcia

2n masculí – Oriol Antolín

3r masculí – David Aragoncillo

 

1a fèmina – Ivet Figueras

2a fèmina – Èlia Grau

3a fèmina – Nausica Cornadó

 

 

Us deixem l’album de fotos d’aquesta 12 edició, així com la Classificació: