MARATÓ NOSTÀLGICS i FESTA DEL VOLUNTARI

El passat dissabte 14 d’Abril, dins els actes del 25è aniversari de la Primera Marató de Muntanya de Catalunya, va tenir lloc la PRIMERA MARATÓ NOSTÀLGICS i la FESTA DEL VOLUNTARI.

El dissabte a primera hora del matí, una trentena d’atletes van participar en la Primera Marató Nostàlgics. Aquesta, consistia en recórrer corrent els 42Km del traçat de la Primera edició de la PMMC.

Us deixen l’enllaç a l’àlbum de fotos de la 1a Marató Nostàlgics

A la tarda vespre es va inaugurar al Pavelló Municipal una exposició de fotografies, obsequis, trofeus i material divers d’aquestes 25 edicions de la Primera Marató de Muntanya de Catalunya.

A les 21:00h i després dels parlaments oficals de l’Ajuntament i la Comissió Organitzadora de la PMMC es va donar el tret de sortida al Sopar del Voluntari. Un sopar que va aglomerar prop de 300 voluntaris i voluntàries que han fet possible aquests vint-i-cinc anys de Marató: personal d’avituallaments, cruïlles, aparcament, parc tancat, inscripcions, telecomunicacions, personal sanitari, punt de control, sortides, arribades, entitats locals, …

A peu dret, i fent petar la xerrada amb uns i altres vam pica d’aquí i d’allà i vam assaborir unes delicioses mandonguilles i, ja per acabar, vam bufar les espelmes i vam brindar amb cava desitjant poder continuar fent anys amb la voluntat de tots plegats.