El GEF se’n va a la neu!

El passat dia 24 de Febrer vam poder fer la tradicional sortida a la neu del CEL (després d’aplaçar-la pel mal temps). Ens va fer un dia esplèndid de sol i calor. Vam arribar ben d’hora i de seguida estàvem a punt per començar a baixar per la pista amb els nostres trineus. Però no era gens fàcil, ja que la neu estava dura i completament gelada. Això va fer que alguns haguéssim de córrer darrere el nostre trineu (que s’escapava) i d’altres, fins i tot, vam baixar sense necessitat de tenir-ne. Poc a poc, i gràcies a la temperatura tant agradable que feia, la neu es va anar estovant i ja podíem demostrar les nostres habilitats de baixada. I després de dinar, va arribar el moment esperat per tots. Però aquesta vegada, no vam fer un ninot de neu (això està molt vist!), sinó tot un senyor iglú del què vam fabricar fins i tot les totxanes. I allà el vam deixar perquè en gaudís tothom que volgués. Això sí, com comença a ser tradicional, de tornada vam tenir un dejavú: per un problema tècnic a l’autocar, ens vam tornar a veure (sobretot els que repetíem de l’any passat) un altre nit dormint a l’Àrea del Túnel del Cadí. Per sort, i gràcies a l’experiència del conductor, es va solucionar ràpidament i tots vam dormir cansadets però calentons al nostre llit.

Us deixem unes quantes fotos: