Cartell i carta president – Nit de vèrtic 2017

Benvolguts,

Des del Club Centre Excursionista Llorençà organitzem per segon any la Nit de Vèrtic – acció solidària. Es tracta d’un seguit d’activitats destinades a fer una aportació solidària mitjançant la conscienciació dels molts problemes que té el món, tot això amb actes com xerrades, exposicions, etc.

El dia 10 de juny com a acte final, es durà a terme una cursa/caminada nocturna amb un seguit de concerts on tots els beneficis seran destinants el 100% a la causa escollida.

L’any passat, en la primera edició el tema va ser el terratrèmol al Nepal. Vam ajudar a la reconstrucció de la Vall del Langtang per mitjà de SOS HimalayaAquest any, col·laborem amb Where is the life. Volem ajudar als refugiats, centrant-nos en els nens que són als camps de refugiats de Lagadikia a Grècia.

Potser la màxima aportació que podem fer a la societat no són tant sols els diners, sinó fer que la gent sigui conscient dels problemes que hi ha al món. Fer difusió de les activitats solidàries per crear consciencia i actuar plegats.
 
Assistint a un dels últims plens d’aquest any passat, un regidor tot presentant una moció en favor dels refugiats va fer una intervenció memorable i en la que subscric: “sento vergonya del món, sento vergonya de la Comunitat Europea, sento vergonya d’Espanya, sento vergonya de Catalunya, sento vergonya del meu poble i sento vergonya de mi mateix”. Si no recordo malament, es va aprovar la moció per unanimitat i tots a dormir.
 
Nosaltres proposem fer un pas més. Fer quelcom més que avergonyir-nos. Col·labora amb la nostra acció solidària, fent difusió, assistint als actes, participant en la nostra comissió (és oberta), i fent que el dia 10 de juny anem a dormir tots satisfets i orgullosos de nosaltres, que no tot queda en paraules sinó en fets.

En aquests moments estem tancant el calendari d’actes que durem a terme, però agrairíem la màxima difusió.

Moltes gràcies,

Esteve Puig
President del Club Centre Excursionista Llorençà